Valgplakater

Valgplakater til både politikere og events

Hvad enten du er rigtig politiker på Christiansborg eller blot driver politik på hobbyplan i eksempelvis det danske foreningsliv, har du mulighed for at få trykt din helt egen valgplakat. Om det skal være med foto af dig i fuld profil eller med motiv af noget helt andet er op til dig. Vi trykker så mange valgplakater, du lyster, og sørger for, at du og dine mærkesager står skarpt på plakaten, så du forhåbentlig kan vinde det valg, du kæmper for. Med det visuelle udtryk på plads er resten op til dig selv og dine talegaver. Bemærk vi borer 2 huller i top og bunden af valgplakaten. Vores valgplakater blev testet i over 20.000 eksemplar i folketingsvalget 2015, og vi fik ingen klager. Vores valgplakater er altid med vandrette kanaler. Vi benytter UV-farver så trykket ikke falmer eller opløses i det danske vejr. 7,8 x 750mm strips sælges til 1.3,- pr stk. og vi skal blot have besked for at vedlægge dem i din bestilling.

...

Valgplakater opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
1,345 kr

Mere om vores valgplakater

Dit budskab, vores ekspertise, deres stemme.

Det er vigtigt at din valgplakat er meget mere end bare en valgplakat. Når du skal overbevise mennesker, er det første skridt at være præsentabel. Man siger at et billede siger mere end tusind ord, og på den samme måde er valgplakaten og dets udseende en mindre skriftlig opgave om dig og dine meninger. Derfor er det også utroligt vigtigt at valgplakaten er i god kvalitet og er af solid design. Tryk af valgplakater er noget vi her hos Kuyatryk specialiserer os i, og vi kan derfor sige med sikkerhed at vores valgplakater vil få dig til at stemme Kuyatryk for fremtiden. Men hvad kan man opnå med en enkelt valgplakat? Det behøver du ikke at spekulere over, da vi med vores billige valgplakater giver dig god mulighed for at dække arbejdspladsen, byen eller landet med lige præcis hvad du vil sige. Valgplakater med direkte tryk er derfor dit bedste valg når du gerne vil sætte gang i noget nyt.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere