T-shirts

Tryk på t-shirts til hver en anledning

Hos Kuyatryk laver vi print på t-shirts til mange forskellige formål. Vores t-shirts kan bruges til alle formål og afhængig af mængden kan du både få DTG samt Screenprint hvis det skal holde i længere tid. Vi trykker op til A3 (297 x 420mm) på både front og ryg. Vi har størrelser fra XS til 3XL og du skal blot skrive dine ønskede størrelser samt fordeling ved udførelsen af din bestilling.

...

T-shirts opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
283 kr

Mere om vores t-shirts

Dit budskab på to ben.

T-shirts er en god mulighed for at promovere din virksomhed, event eller oplysning til event. Vores t-shirts er beregnet til messe og andre events. Når man tænker på T-shirts, forestiller man sig kedelige én farvers design som ikke rigtig er hukommelses værdige, og det agter vi at ændre. Derfor har du mulighed for at trykke dit buskab i fuld farvetryk på både front og bag i A3 format. Her er der altså snak om T-shirts der ikke kun ser godt ud, men også er billige T-shirts. T-shirts under 25 stk. Bliver trykt med hensigt på at blive brugt i kortere perioder da vi benytter DTG tryk hvor trykket bliver en smule svagere efter hver vask. Hvis du har brug for t-shirts hvor trykket ikke ændrer sig efter vask har vi mulighed for at producere dem som screenprint. Kontakt os hvis du har brug for screenprint af t-shirts.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere