Salgsmapper

Salgsmapper eller præsentationsmapper til den seriøse virksomhed

Sørg for at være godt repræsenteret til mødet med trykte mapper de præsenterer hvor du kommer fra. De fåes i kraftig karton med visitkortsnit Dermed giver du dit budskab et ekstra boost i en flot, visuel indpakning, der udstråler seriøsitet og styr på sagerne. Salgsmapperne fåes med tryk på begge sider og komplet dækning. Der er mulighed for eksprestryk ved mindre oplag.

...

Salgsmapper opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
3,088 kr

Mere om vores salgsmapper

De skal huske dig og din mappe.

Imponer dine fremtidige kunder og giv dig selv et selvtillidsboost til mødet med vores flotte designs. Når du træder ind af døren til det store møde og deler din "sales pitch" ud, så vil det være utroligt kikset at have det bundet sammen med tape og lim. Derfor tilbyder vi dig højkvalitets salgsmapper i fantastisk farvetryk. Tryk af salgsmapper er noget vi tager lige så seriøst som du tager salgsmappens indhold. Vi har mulighed for at lave unikke former, benytte forskellige papirtyper og tilbyde unikke efterbehandlinger efter dit ønske. Vores grafikere kan naturligvis hjælpe med designet hvis det kniber.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere