Roll-up bannere

Bliv set med et praktisk roll-up banner med tryk

Et roll-up banner er nemt at have med rundt til eksempelvis foredrag og messer, hvor det er et godt blikfang til at fange opmærksomheden hos potentielle interessenter i dit produkt eller din virksomhed. Hos Kuyatryk kan du vælge mellem 5 forskellige størrelser og få et unikt design hver enkelt. Vi regner stærkt med det bliver din trofaste følgesvend på ture ud af virksomheden. Der følger rejsetaske samt system med til hvert roll-up.

...

Roll-up bannere opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
532 kr

Mere om vores roll-up bannere

En god reklame lige meget hvor du er.

Mobilitet, kvalitet og så meget andet. Roll-up bannere er for dig på farten der gerne vil lave et fantastisk førstehånds indtryk uanset om du er på messe eller afholder informationsmøde. Hvis dit selskab eller forening skal til messe eller møde, er der intet så bekvemt og mobilt som et roll-up banner. Designet til at kunne blive brugt om og om igen på forskellige lokaliteter, er et roll-up banner den perfekte måde at reklamere og signalere hvem i er og hvad i står for. Med Kuyatryks billige roll-up bannere, kan du være sikker på at alle iagttagere vil huske dig og dit budskab. Vores tryk af roll-up bannere er i en hel exceptionel klasse, og i samarbejde med dig kan vi udarbejde det perfekte banner for dig og dit selskab. Kontakt vores grafiske afdeling for yderligere information.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere