Messevæg

Skab blikfang med en professionel messevæg

Nogle bruger flyers og brochurer, andre roll-up bannere og t-shirts. Men det kan blive større og mere prangende endnu. Med en messevæg med tryk fra Kuyatryk er du sikker på at blive set blandt alle konkurrenterne på messen. En messevæg står, med det rette kvalitetsstryk, knivskarpt, og den bidrager til at fange opmærksomheden hos potentielle kunder og samarbejdspartnere, der ellers ikke ville have fået øjnene op for dit produkt. Vi har 3 størrelser som alle inkluderer rejsetaske, system og farvetryk. Systemet kan nemt sættes på blot 5 minutter og du kan bestille genoptryk af stoffet uden at skulle købe et nyt system.

...

Messevæg opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
3,342 kr

Mere om vores messevæg

Hvis en messe er vigtig for dig, så er væggen vigtig for os.

En messevæg er en fantastisk måde at iscenesætte dig og dit firma til en messe. Med vores højkvalitets bannere og dine talegaver, er sejren i hus fra start. Vi ser ofte vores trykte messevægge brugt som bagvæg for fotografering til events. Hvis et simpelt banner simpelthen ikke er nok til at frembringe dit budskab så er en messevæg uden tvivl vejen frem. Produceret af et enkelt udskifteligt stofbanner på et mobilt messevæg system, er en messevæg den perfekte måde at fange mulige besøgendes blik. En messevæg til en messe viser at du ikke er der for sjov. Tryk af messevæggen er noget vi selvfølgelig tager os af, og med Kuyatryk kan du være sikker på at du ikke kun får høj kvalitet, men også positivt prangende design hvis du overlader opgaven til vores grafiske afdeling.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere