Kuverter

Gør dine breve mere personlige med trykte kuverter

Vi kender alle sammen de hvide, anonyme kuverter, der, hvis man vender dem om, kan risikeres at være en rudekuvert indeholdende en ubehagelig regning eller to. Hos Kuyatryk trykker vi personlige kuverter, der straks afslører din eller din virksomheds identitet for modtager. Få trykt logo eller andre kendetegn på dine kuverter. Vi har gratis og hurtig levering – uanset om du bestiller fem eller 500 kuverter på samme tid. Bemærk der er behov for 10mm gribekant ved tryk, og derfor er komplet dækning med tryk ikke en mulighed. Vi sidder altid klar ved telefonerne til at guide dig igennem din bestilling.

...

Kuverter opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
1,698 kr

Mere om vores kuverter

Unikke kuverter der bliver åbnet af modtageren.

Hvis du fanger modtagerens blik med en spændende kuvert er sejren allerede halvvejs i hus. Benyt dig af muligheden for at få produceret kuverter med dit eget design. Ikke alene skiller de sig ud ved første øjekast i postkassen, men chancen for at blive åbnet først er stor. Det giver øget chance for at kunden finder dit indhold interessant og derved forstår dit budskab. Vores kuverter trykkes i flot kvalitet med fantastisk favre dybde i forhold papiret tykkelse. Hvis du skal have hjælp til at skabe et fængende design kan du regne med vores grafiske afdeling der sidder klar.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere