Krus

Vi laver krus med tryk til både private og virksomheder

Vores krus er fremstillet i keramik og trykkes med fuldt farvetryk i høj kvalitet, der kan holde til maskinvask. Du kan både bestille et enkelt krus med tryk eller flere krus med samme eller forskellige motiver tryk. Prisen er, uanset antal krus, inklusiv gratis levering. Et personligt krus er en oplagt gave til te- eller kaffedrikkeren, der kommer til at nyde sin gave mange gange dagligt. Et ordentligt krus af høj kvalitet er en gave, der glæder igen og igen, og som holder i mange år fremover.

...

Krus opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
226 kr

Mere om vores krus

Krus til alle lejligheder.

Til kontoret, til medarbejderne, til gæsterne, til vinderne og til familien. Med et krus sikre du dig at de husker dit budskab. Et krus med et logo eller design er den perfekte gave. Hvem i verden har ikke altid brug for et ekstra krus? Med dit design på kruset vil de altid huske dig og din virksomhed. På den måde kan du være sikker at selv hjemme hos modtageren bliver du husket. Vores tryk af krus er i topkvalitet for at sikrer at kruset kan klare vask og brug i mange år fremad. Men selvom det lyder dyrt, så er billige krus med tryk noget alle kan have råd til hos Kuyatryk.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere