Klistermærker

Standard klistermærker til alle formål

De små klistermærker er i branchen bedst kendt som standard klistermærker på grund af deres størrelse. Mulighederne med standard klistermærker er dog mange, og de anvendes blandt andet til markedsføring på gaden, såkaldt street promotion, og til udsmykning af butiksruder i detailhandlen og restaurationsbranchen. Klistermærkerne bliver offset farvetryk i bedste kvalitet. De kommer enkeltvis udstanset og ikke på ark. Vælg enten papir eller plast materiale. Plast efterbehandles med UV-lak som beskytter klistermærket samt trykket i op til 3 års udendørs brug

...

Klistermærker opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
555 kr

Mere om vores klistermærker

Trods navnet er vores klistermærker langt fra standard.

Vores standard klistermærker vil give dig super synlighed hvorend du vælger at placerer det. Kombineret med et fængende design kan du forvente ivrige kunder der vil efterspørge og dele dine klistermærker. Med vores klistermærker kan du sprede dit budskab på mange forskellige måder. Om det så er på siden af en lampe, bag på din bærbar eller på din taske er klistermærker en fantastisk måde at vise dit brand frem. Vores tryk af klistermærker er i allerhøjeste kvalitet, og trykkes som offset farvetryk med fuld UV-lak til at beskytte. Yderligere leveres klistermærkerne enkeltvis udskåret, klar til at blive givet væk eller brugt. Skal du have hjælp til opsætningen af det grafiske har vi altid en grafiker ledig til at hjælpe dig.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere