Brevpapir

Brevpapir med tryk skaber et professionelt indtryk hos modtageren

Benyt muligheden for at skabe et professionelt indtryk hos din kunde eller modtager når du sender breve med knivskarpt offset farvetryk. Det er både billigere og bedre for dig at lade os trykke din skabelon med adresse, logo og de andre faste oplysninger og derefter trykke dit indhold på egen printer.

...

Brevpapir opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
529 kr

Mere om vores brevpapir

Alt andet end "bare" flot A4 papir.

Prangende brevpapir fanger modtagerens opmærksomhed hurtigere end noget andet. Gør din virksomhed mere officiel med trykte brevpapir. Papiret dit brev er skrevet på er alt andet end ligegyldigt. Forskellen mellem et helt standard A4 ark og dit eget specialiseret brevpapir er kæmpe. Med vores flotte brevpapir design kan du være sikker på at dit brev ikke bare bliver smidt væk men beundret. Billigt brevpapir kan man finde alle steder, men billigt og kvalitet brevpapir er kun noget man finder her hos Kuyatryk. Ofte kan der være penge at hente ved at købe trykt brevpapir med de typiske informationer, og blot trykke det unikke indhold på egen printer.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere