Blokke

Blokke af høj kvalitet til dine vigtigste noter

Når man er på farten eller af andre grunde ikke lige har adgang til PC og tastatur, kan det være rart at kunne hive en simpel pen og papirsblok op af tasken. Få trykt din virksomheds logo på dine blokke, så også folk omkring dig kan se, hvem du og dine medarbejdere repræsenterer. Vi kan levere alle de blokke, du skal bruge, så ofte, du vil, så du altid har godt fyldt op på lageret. Vi leverer dine blokke inden for cirka 5 dage men der er også mulighed for ekspres hvis det haster.

...

Blokke opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
3,692 kr

Mere om vores blokke

Benyt officielle notesblokke i din virksomhed.

Papir blokke er mere end bare bunker af papir. De er gode gaver, flotte dekorationer og fantastiske til noteskrivning. Det er dit firma, så hvorfor ikke dit papir? Med din egen designet papirblok skaber du et omdømme af perfektion, såvel som fremad tænkning. Blokke er desuden også en fantastisk gave til kunder eller mulige samarbejdspartnere. Med Kuyatryks billige blokke vil der være rigeligt at give ud af og dets kvalitet vil uden tvivl gøre et stort indtryk på dem der er heldige nok til at få dem af dig. Når nu vi snakker om indtryk så er Kuyatryks tryk af blokke noget vi er meget stolte af, og vi er også meget stolte af vores moderne udstyr der producere blokke af den fineste kvalitet.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere