Beachflag

Opsigtsvækkende beachflag til markedsføring af din virksomhed

Kendt fra sportsverdenen men egnet til et væld af formål. Et beachflag skaber opmærksomhed og blikfang til din virksomhed, når I er ude til arrangementer. Et beachflag kan bruges både indendørs og udendørs og står godt og fast på både fladt og mere ujævnt terræn. Flaget er derfor egnet til alt fra strandture til indendørs messer og sponsorarrangementer. Vores beachflag fåes i to størrelser og enten med jordspyd eller roterende krydsfod hvor vandsæk følger med hvis det virkelig blæser meget.

...

Beachflag opsætning

Husk at designe dine trykfiler i farveskalen CMYK. Der er stor forskel på farverne du ser på din skærm (RGB) og farverne som bliver trykt (CMYK).

Du skal huske at udvide din trykfil med 3mm bleed kant og trække din baggrund helt ud over. Som det sidste skal du sikre dig dine billeder & elementer er i god kvalitet (300 DPI). Tag evt. et kig på vores skabeloner.

...

Prisberegner

i
i
i
i
i
i
Fragt
Gratis
Samlet pris ekskl. moms
1,072 kr

Mere om vores beachflag

Vil du fange deres blik, så er beachflags vejen frem!

Beachflags er en prangende måde at fange dine fremtidige kunder. Ideelle til både indendørs og udendørs events, messer, blikfang eller blot dit yndlings flag i baghaven. Modsat deres navn er beachflags ikke kun til stranden! Med et beachflag fra Kuyatryk kan du være sikker på dine kunder ser og opfatter dit budskab. Med deres flotte facon og mobilitet er beachflag en ideel måde at bringe dit budskab til mulige kunder. Tryk af beachflag er noget vi er meget stolte af, og derfor kan du ikke kun forvente billige beachflags, men også høj kvalitet. Ofte kan det være svært at vide præcis hvordan et flot beachflag designes, og vores grafiske afdeling er naturligvis klar til at hjælpe.

Bestil en prøve & se vores kvalitet an med egne øjne

170g eller 300g silkepapir? Mat kachering eller mat vandlak? Der er mange valgmuligheder, men det kan være svært at få en fornemmelse af bag skærmen.

Vi sender dig gerne en prøve så du kan beslutte hvad det rigtige valg er for dig.

Modtag en prøve

Hvorfor skal jeg vælge Kuyatryk?

Kunden først

Vi har fokus på dig og dit behov. Uanset oplag, budget eller leveringstid guider vi dig til den bedste løsning blandt vores mange leverandører. Se os som din rådgiver med ambition om at give dig det optimale. For det er præcis det, vi er.

Kvalitet i verdensklasse

Gennem vores samarbejdspartnere har vi adgang til markedets bedste produktionsudstyr og materialer. Det er din garanti for kvalitet i verdensklasse, hvad enten du har behov for stort eller småt.

Altid den korrekte løsning

Grundet vores store udvalg af samarbejdspartnere har vi komplet overblik over det korrekte valg til dig. Det sker automatisk, når du bestiller hos os, at vi sikrer os, at din bestilling bliver produceret på bedst muligvis.

Enkelt og ligetil

Vi har brugt tusindvis af timer på at gøre det nemt for dig. Med vores nye platform er det enkelt og ligetil at bestille tryksager online.

Vores produktionsudstyr

Gør dig klogere på vores produktionsudstyr


Heidelberg XL 106-8-P LE UV

Max medie tykkelse

0.8 - 1.0mm

Max medie format

750 x 1060mm

Presse hastighed

Op til 18000 ark/timen

Presse dimensioner

16520 x 3930 x 2080mm

Farver

Op til 8/0 eller 4/4 perfecting

Presse vægt

69 ton

Skal vi håndtere dit næste grafiske projekt ?

Rækker behovet udover ren tryk. Fortvivl ikke. Hos Kuyatryk har vi dygtige ildsjæle, som sidder klar til at designe din næste tryksag med udgangspunkt i din virksomheds identitet.

Læs mere