Smart Slide Coloring

Notice how the controls & caption color changed on this slide?
Just another exclusive feature that adds functionality and sex appeal.

Vores vision er at skabe en ny Dansk standard inden for tryksager,
& hjælpe verden mere end vi påvirker den.

Asger Emborg
Kuyatryk stiftere

Verdensklasse™ Visitkort

  • Danmarks mest eksklusive papir
  • Altid tryk på begge sider i fuld farve
  • Overfladebehandlet/Kacheret
  • Mulighed for proffesionelt visitkort design
Starter fra 599,-

Læs mere om vores visitkort

Træt af dit gamle kedelige design?

Vi har professionelle grafiker i huset, som tager sig af et flot nyt design der reflekterer din virksomheds personlighed perfekt.

x

Danmarks flotteste flyers & brochure kommer snart

Træt af tyndt papir, kedelige farver og ingen respons på dine flyers ? Kuyatryk lancerer snart vores flyers og brochurer hvor vi vil tilbyde en ekstraordinær kvalitet, som ingen har set før i Danmark. Hvis du ikke kan vente, kan du kontakte os med det samme her

"Kuyatryk's visitkort er utrolig god kvalitet, og det er bestemt noget som man lige rører ved en ekstra gang, når man får stukket sådan et i hånden. Og så er de vandafvisende! Mange tak for god service, og lækre visitkort! Jeg vil helt sikkert komme tilbage når jeg skal bruge flere/andet."

− Kasper Kammersgaard, Bamboorevolution.dk

"Har netop modtaget vores visitkort og vil takke til Kuyatryk for en super behandling. Et lækkert produkt og en service ud over det sædvanlige selvom der 'kun' er tale om visitkort til en beskeden pris. Kan varmt anbefales herfra"

− Christian Matthiessen, Matronics ApS

"Jeg kan kun anbefale Kuyatryk, hvis man ikke bare vil have et kedeligt, hvidt visitkort. De er billige, har nogle specielle papirtyper og så er de tålmodige. Jeg er en besværlig kunde, det ved jeg godt, men på trods af at jeg er både ubeslutsom og utålmodig, så var de søde og tålmodige og resultatet blev superflot."

− Christine, Sirens Lingerie

"Vi fik lavet vores nye Visitkort hos Kuyatryk. og vi er rigtig glade for resultatet. Især den lækre papir kvalitet."

− Michael, MN Service

"Vi kontaktede Kuyatryk for at få vores visitkort redesignet, og afprøve deres såkaldte verdensklasse kvalitet. For et par dage siden modtog vi resultatet, og vi kan kun nikke genkendene til en enestående kvalitet vi ikke har set før. Det har været fantastisk service, og professionel behandling fra den første dag vi kontaktede dem. "

− Abdullah, Global Performance

"Har lige modtaget mine visitkort, de er blevet lækre! En tilfreds kunde her :)"

− Jesper, Indblich

"Jeg har igennem årene prøvet flere forskellige trykkeri til visitkort, og har altid stået med følelsen, ja det er vel okay. Kuyatryk har leveret en kvalitet, hvor jeg er blevet 99,99% tilfreds med det færdige result af de fremsendte visitkort.
Jeg kan klart anbefale Kuyatryk til perfektionisten! "

− Christian, Upmarketing

"Jeg er super glad for mine nye Visitkort!
Hele processen var super let, efter jeg havde kontaktet kuyatryk blev jeg mødt med meget kompetente mennesker som er dygtige til at imøde gå kundens behov! I en travl hverdag som fotograf er det vigtigt at blive mødt med en god service og kompetente folk som kan varetage ens behov. det gør de bestemt hos kuyatryk! En anden ting er kvaliteten af trykket. da jeg er fotograf er det altid det som er aller vigtigst. her var der heller ikke en finger at sætte på noget!"

− Rasmus, RBL Photo

"Herfra kan jeg også kun rose slænget fra Kuyatryk - imponerende trykkvalitet, og en sans for kundeservice som efterlader en ovenud tilfreds. Jeg vil til enhver tid anbefale deres kompetancer."

− Kenneth, Soldaternyt

"Ja jeg kan roligt sige jeg er supertilfreds med visitkortet for mit firma Optimer salget
Go, hurtig service og professionelt udført designarbejde i samarbejde med mig
Kan klart anbefales hvis du skal have lavet en stak nye visitkort!"

− Flemming, Optimersalget

"Vi har fået designet logo hos Kuyatryk og vi er YDERST tilfredse med resultatet.
Kuyatryk er yderst kompetent og tilbyder en rigtig god service, men ikke nok med det, så levere de et super resultat og giver ikke op, før kunden er tilfreds. Ikke sidste gang vi benytter Kuyatryk, mange tak :-)"

− Dennis, Elexo

Kuya Løftet

Vi stræber efter at producere og levere de udelukkende bedste tryksager i landet. Vi er først glade når du er, og derfor lover vi at gøre alt hvad vi kan indtil du er tilfreds.

Verdensklasse Kvalitet

Det er ikke for sjov at vi kalder vores Verdensklasse serie for det bedste du kommer til føle, se og opleve. Få sendt en gratis prøvepakke og se kvaliteten med egne øjne.

Prisgaranti

Vi garanterer Danmarks flotteste resultater,
til landets bedste pris.
Det er det vi kalder ægte prisgaranti.

Vi Rammer Altid Plet

I tilfælde af vi ikke gør, så vi altid til at snakke med. Vi kommer ingen vegne med utilfredse kunder, derfor sørger vi altid for at få det bedste ud af situationen.